June 09, 2015

Buffet Ramadhan 2015

 

Buffet Ramadhan Casa Ombak 2015

Assalammualikum..Alhamdulillah sekali lagi tahun ini kita diberikan kesempatan untuk berpuasa dalam bulan yang mulia ini. Bulan Ramadhan atau disebut bulan puasa memang dinanti-nantikan kedatangannya kerana ia dikatakan 'penghulu segala bulan'. Dalam bulan inilah semua orang Islam diwajibkan berpuasa, suatu amalan yang amat tinggi nilainya di sisi Allah swt.
Pada tahun ini kami masih lagi menyediakan Buffet Ramadhan seperti tahun lepas dengan harga yang masih  sama dengan suasana berbuka berkonsepkan dalam taman. Walaupun ianya terletak di tengah bandaraya, tetapi tempat tersebut bukan lah sukar untuk ditemui. Dengan berpandukan sistem GPS seperti applikasi Waze, anda pasti akan tiba dengan selamat.
Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak
Boleh Tengok Gambar di bawah sebagai rujukan 
Landmark
(Berdekatan dengan Ampang Park dan Lokasi belakang Double Tree Hotel dan The Intermark)
Sekarang masih ada pembinaan TheTrillion di disepanjang jalan masuk ke Lokasi Casa Ombak.
 Lokasi Casa Ombak

Sedikit Info untuk sesapa yang masih belum mengenali Buffet Ramadhan Casa Ombak
Untuk pengetahuan anda, Casa Ombak bukanlah sebuah restoran. Ianya adalah sebuah halaman kawasan banglo mewah. Anda pasti seronok berada disana kerana dikelilingi dengan pokok-pokok yang menghijau dan rendang. Memang santai, tenang dan mendamaikan. Sebab itu jika berbuka puasa di Casa Ombak anda akan rasakan seperti berbuka di dalam taman.

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet ramadhan Casa Ombak menyediakan hidangan menu berbuka puasa berkonsepkan ala kampung. Pelbagai juadah istimewa seperti lauk pauk kampung, ulam ulaman, Nasi Arab, Kambing Golek  dan macam-macam lagi. Terdapat juga stall corner yang menyediakan makanan yang dimasak terus seperti roti john,roti jala, keow teow goreng,ikan bakar,ayam goreng berempah dan pelbagai jenis masakan panas dan instant food. Tak dilupakan kuih muih tradisional seperti kuih lapis, seri muka yang seringkali menjadi hidangan wajib semasa berbuka. Dengan menu yang pelbagai citarasa pasti membuatkan anda puas hati berbuka puasa di Casa Ombak.
1) Harga
Dewasa: RM 55nett
Kanak-kanak: RM 27net (5-12 tahun)
2) Parking Percuma
Tak perlu bayar duit parking. Ianya adalah percuma kerana lokasi tersebut adalah kawasan banglo  
3) Berkonsepkan Dalam Taman
Tak semua tempat buffet ramadhan mempunyai lokasi di dalam taman seperti Casa Ombak. Jika inginkan kelainan seperti suasana santai sambil menghirup udara yang segar memang wajib datang sini.
Jangan risau. Ruangan solat turut disediakan di sana. Besar dan selesa.
Macam mana? Tertarik untuk berbuka puasa di Casa Ombak? Cepat-cepat hubungi pihak pengurusan untuk membuat tempahan. Tempahan terbuka sama ada untuk individu, berkumpulan, keluarga  atau pun syarikat. Ada masa lagi 2 minggu untuk anda rancang datang ke Casa Ombak. Jangan menyesal kalau tempahan penuh.
Untuk maklumat lanjut sila hubungi no telefon seperti dibawah:-
Call/Whatsapp : 012-6421550
Tel Office : 03 21818750
Call/Whatsapp : 012-3010725
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page

November 06, 2014

Pelamin Sanding

Pelamin Sanding ini hanya terdapat di Casa Ombak sahaja..Dapatkan pakej2 menarik dari kami dengan pelbagai hiasan dan dekorasi yang bertemakan ala taman yang menampilkan kelainan di setiap majlis anda



Majlis Perkahwinan Di Lokasi Casa Ombak Jalan Damai Kuala Lumpur




L


Casa Ombak Wedding Package









Assalamualikum

Maaf sangat lama dah tak update gambar-gambar di blog Ombak Creative ni..Dah bersawang dah..busy sangat sampai lupa nk upload latest pictures dari kami..Disini saya sertakan gambar sepanjang Majlis perkahwinan yang berlangsung di Casa Ombak untuk mereka yang masih tercari2 lokasi perkahwinan di Kuala Lumpur..

Anda membuat tempahan untuk sebarang majlis bagi yang ingin berkahwin,bernikah,bertunang atau membuat majlis jamuan harijadi ataupun syarikat..

Di Casa Ombak kami ada menyediakan tempat yang berkonsepkan ala taman dimana terdapat banyak kelainan jika membuat Majlis di lokasi perkahwinan kami..

Untuk sebarang pertanyaan boleh menghubungi 03-21818750 atau 0126621062 0123010725
Waktu Operasi kami pada setiap hari Isnin- Sabtu 11am-7pm. Kami akan tutup setiap ahad tapi kepada sesiapa yang ingin datang  pada hari tersebut boleh membuat temujanji awal jika team kami tidak sibuk dan boleh berurusan pada hari tersebut..